Vychytávka teplostudených salátů

Vychytávka teplých salátů je ta, že jíte raw/živou stravu, a přesto nezahasnete transformační oheň v břichu, neoslabíte slezinu/slinivku. A druhá je ta, že sníte málo sacharidů a hodně živin, vitamínů a tuků. A toto je opravdu vychytávka. Tohle vám jen tak něco nedá. Tak jaký je tedy recept? Polníček/Vojtěška/jakýkoliv salát/špenát/mix salátů + sezónní hříbky/hlíva/žampiony na cibulce + zelenina krátce orestovaná na cibulce a ghí. Vše smícháme a nahoru můžeme dát tzaziki: smícháme plnotučný selský bio jogurt/kokosový jogurt/vegan jogurt + sůl+pepř+2 nastrouhané stroužky česneku, můžeme přidat několik velkých plátků sýrů, my dnes měli haloumi sýr krátce orestovaný na grilu/pánvi. Sýry jsou důležité kvůli tuku, pak nemáme chuť na sladké a máme plný žaludek. Zalijeme olejem a balsamikem. Podáváme takhle krásné, plnobarevné pro oko, plné prány a teplé ingredience na zahřátí naší manipura čakry.