Budete potřebovat:
600 g cibule
80 g sýra Gouda, nebo parmezán | Parveggiano pro veganskou variantu
20 - 30 ml oleje na smažení - Olivový, slunečnicový
1/2 lžičky soli
1 zeleninový bujón BIO - lze udělat i bez
850 g vody
Plátky bagety na ozdobení a nebo bezlepkovou alternativu - ať to křoupe.
Cibuli pokrájíme na mesíčky a dáme restovat než začne sklovatět, cca 15 - 20 min. Přidáme vodu, sůl, bujón, pokud chcete zahuštovat, můžete dát mouku - alternativou může být, hraška na zahušťování ( bez lepku ). předehřejte si troubu na 200 °C a opečte bagetky. Servírujte posypané strouhaným sýrem a bagetkou.
Dobrou chuť.
![](https://3bc2a2a123.clvaw-cdnwnd.com/3f84f14812338a39f0bacfad08ef75d9/200003619-17dca17dcb/Sn%C3%ADmek%20obrazovky%202024-04-24%20v%C2%A019.22.10-2.png?ph=3bc2a2a123)